Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Jääkauden luonnon laki

Näillä helteillä on hyvä muistaa kahta luonnonlakia. 

Ensiksi, jos ja kun Golf-virta kääntyy päinvastaiseen suuntaan- pohjoisesta etelään. Sehän tapahtuu silloin, kun makean veden jäätiköt sulavat tarpeeksi, vaikkapa Grönlandista. Toiseksi, sen jälkeen merivirtojen suunta muuttuu siten, että meille pohjoisen asukkaille koittaa pienempi tai suurempi jääkausi. Kuten 10.000 vuotta sitten.

Voimmeko siten olla huolissamme ilmaston lämpenemisestä- emme voi. Koska meidän pitää olla huolissamme ilmaston kylmenemisestä. Ja uuden jääkauden syntymisestä. Onneksi siihen on vielä aikaa, noin 5.000 vuotta. Moni meistä ehtii selviytyä siitä muutoksesta. Muuttamalla etelään tai kokonaan ulos maapallon vaikutuksesta.

Ilmastonmuutoksen hössötyksessä on kysymys alan teollisuuden lobbauksesta. Saadaan myytyä teollisuuteen miljoonabusineksen verran uusia ihmeellisiä suodattimia, joiden pitäisi muka hillitä muutosta. Tätä muutosta ei voi ihminen hillitä, koska se on luonnon laki. Aurinko pitää meistä huolen vielä 5 miljardia vuotta. Sen jälkeen meistä ei ole tähteillä kuin tähtipöly. Josta taas muodostumme uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti